Συνολικές προβολές σελίδας

 

 
 
 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΓΕΡΑΝΟΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Ασφαλείς γερανομεταφορές

Η εταιρεία, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, δραστηριοποιείται στις μεταφορές, ανυψώσεις και γερανομεταφορές, έχοντας στη διάθεσή της έναν άρτια εξοπλισμένο στόλο και σύγχρονους γερανούς παντός τύπου.
 
Με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, αναλαμβάνονται μεταφορές και ανυψώσεις διαφόρων φορτίων με ειδικούς γερανούς και σύγχρονα μηχανήματα, εξοπλισμένα με αξιόπιστα συστήματα ασφαλείας. Η εταιρεία μας, εγγυάται για την άψογη εκτέλεση όλων των εργασιών της, έχοντας πάντα ως στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών.

Στους πελάτες της περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- Τεχνικές και Κατασκευαστικές εταιρείες, ΔΕΚΟ, ελληνικό Δημόσιο, Έμποροι, Εργολάβοι και Αντιπροσωπείες, για τους οποίους έχουν διεκπεραιωθεί, επιτυχώς, ένα μεγάλο φάσμα απαιτητικών εργασιών.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας για μεταφορές φορτίων που χρήζουν χρήσης γερανού, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας. Με πολυετή εμπειρία στο χώρο της μεταφοράς και της ανύψωσης, δεσμευόμαστε για την άμεση ανταπόκριση και την άψογη εκτέλεση των εργασιών σας, ακόμα και των πλέον εξειδικευμένων. Με αγωγό την πείρα, την τεχνογνωσία και τον άρτιο εξοπλισμό μας, είμαστε σε θέση να εκτελέσουμε μια μεγάλη γκάμα μεταφορικών υπηρεσιών με γερανούς.
 
Οι τεχνικές και οι μέθοδοί μας συμβάλλουν στην ασφαλή διακίνηση εμπορευμάτων και φορτίων. Η παραλαβή εκάστοτε φορτίου από το μέρος που θα μας υποδείξετε και η μεταφορά του γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι πλήρως εκσυγχρονισμένοι γερανοί και τα μηχανήματά μας φέρουν πιστοποιημένα εργαλεία, οι χειριστές μας είναι απόλυτα εξειδικευμένοι και έμπειροι, ενώ διαθέτουμε όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο ασφαλιστικές καλύψεις.  

Γερανοί, Ειδικές Μεταφορές, Φορτοεκφορτώσεις, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ. +30 697 848 6141, e-mail: zervosmgr@gmail.com

           Γερανοί, Ειδικές Μεταφορές, Φορτοεκφορτώσεις, Ηράκλειο Κρήτης, Τηλ. +30 697 848 6141, 
           e-mail: zervosmgr@gmail.com        
           Σπύρου Μουστακλη (έναντι Παγκρήτιου Σταδίου)
           Ξεροπόταμος 71303